Over Ons

 

Handgemaakte tafels op maat. Wij realiseren uw ontwerp en de mogelijkheden zijn eindeloos.

AANBIEDINGEN

 

Salontafel met "zwevend blad"

Stalen frame met eiken blad

voor maar € 275,- excl. btw

WAT DOEN WIJ

De Tafelsmid biedt u de mogelijkheid om zelf een tafel te ontwerpen voor een betaalbare prijs. Uw ontwerp wordt vervolgens op ambachtelijke wijze en van hoogwaardige materialen gemaakt. Het onderstel is van staal vervaardigd en kan in elke gewenste kleur gepoedercoat worden. De tafelbladen worden van een houtsoort naar keuze gemaakt en zelfs de bewerking ervan mag u zelf bepalen. Om het u makkelijk te maken hebben we alvast een aantal frames en bladen geselecteerd die u zelf kunt combineren voor het gewenste resultaat. Wacht niet langer en ontwerp hier uw eigen tafel! Indien uw voorkeur er niet tussen staat kunt u natuurlijk altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Jeroen en Krijn, al 30 jaar beste vrienden en sinds onze jeugd altijd al bezig met het creeëren van gekke, mooie en functionele dingen. De liefde voor het werken met onze handen heeft er altijd al ingezeten en is sinds onze eerste ontmoeting alleen maar verder gegroeid. Het idee om onze passie om te zetten in een onderneming kwam dan ook niet zomaar uit de lucht vallen en in 2012 werd “De Tafelsmid” geboren. De naam omschrijft precies wat we doen, op ambachtelijke wijze mooie tafels maken.

KRIJN is de organisator van het stel en zorgt ervoor dat op logistiek gebied alles soepel verloopt en de tafels op tijd geleverd kunnen worden. Daarnaast is hij altijd bezig om de beste materialen voor uw tafels te vinden.

 

JEROEN heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt en is inmiddels al meer dan 20 jaar werkzaam als smid. Hij werkt vooral op gevoel en vertrouwt volledig op zijn ervaren timmermansoog.

CONTACT

 

Stuur uw vraag of opmerking naar

 

info@detafelsmid.nl

 

 

KVK 62557181 | BTW NL190692273B01 | IBAN NL92KNAB0255010958 | info@detafelsmid.nl

Copyright © 2017 Suzanne Aerts. All rights reserved